Vinduespudser i Aalborg og Nordjylland

 

Har du brug for en dygtig vinduespudser i Aalborg og Nordjylland?


Vores vinduespudsere har stor erfaring i vinduespolering hos både private og virksomheder - såvel som i offentlige institutioner. Vores kunder befinder sig i Aalborg, Nørresundby og omegn, men vi påtager os også gerne opgaver i andre områder.  Vi klarer både store og små opgaver til vores kunders tilfredshed.
 
Hvis du har vinduer helt op til 6. Sal, klarer vi også det - uden brug af lift.

 

Vinduespudsning til privateVinduespudser AalborgDet er altid rart med rene og flotte vinduer, men det kan være et stort arbejde at gøre selv. Så hvorfor ikke få en dygtig vinduespudser til at gøre arbejdet for dig. Vi udfører vores arbejde med respekt for dit hjem. Hvis vi pudser dine vinduer indendørs, tørrer vi selvfølgelig også op efter os.
 
Kjærs Service løser opgaven til din tilfredshed, og vi laver gerne en fast aftale om at komme igen med faste mellemrum. Ring til os på tlf. 26 18 69 27, og få et godt tilbud til yderst konkurrencedygtige priser.
 

 

Vinduespudsning til erhverv


Har du brug for professionel vinduespudsning til din virksomhed? Kjærs Service kan tilbyde en grundig vinduespudsning – både ude og inde – så virksomheden tager sig bedst muligt ud og lyset kan komme ind ad vinduerne. Vi tager hensyn til, at medarbejderne skal kunne udføre deres arbejde i forbindelse med vinduespudsningen.
 
Vi har mange års erfaring og kan helt sikkert lave en aftale, som passer til jeres behov. Ring til os på tlf. 26 18 69 27, og få en skræddersyet aftale til yderst konkurrencedygtige priser.

Vi garanterer et resultat, som er til at se igennem!

Din vinduespudser Aalborg
Kjærs Service
Guldborgvej 28
9000 Aalborg
Nordjylland
Tlf. nr: 26 18 69 27

Kontakt Kjærs Service