Snerydning i Aalborg - til fordelagtige priser

Snerydning er en tidskrævende opgave og skal udføres gentagne gange i vintermånederne. Snerydningen påhviler den private grundejer såvel som offentlige myndighed, og der kan rejses erstatningskrav, hvis rydningen er mangelfuld og dermed føre til glideskader.
Undgå disse problemer og lad Kjærs Service hjælpe dig med snerydningen!

Undgå mangelfuld snerydning

Hos Kjærs Service tilbyder vi en effektiv snerydning af både store og små arealer, samt snerydning af tage som vi har stor erfaring med - alt til konkurrencedygtige priser. Vi tager desuden også indkørslen med.

Udover den almindelige snerydning udfører vi desuden glatførebekæmpelse såsom saltning og grusning. Vi har udstyret til både at rydde fortove, parkeringspladser samt veje.
 
Gennem solid kommunikation sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet, samt at det altid er en god oplevelse at samarbejde med os. Vi tilbyder faste aftaler enten udelukkende omkring vinterydelser eller i forbindelse med en generel vedligeholdelsesaftale, der kan omfatte renholdelse af udendørsarealer hele året.

Snerydning Aalborg

Snerydning af tage

Med vores erfaring på området er vi de rette at kontakte, når du har behov for snerydning. Da vi bygger vores succes på tilfredse kunder, sikrer vi os altid, at arbejdet er udført i højeste kvalitet med overholdelse af aftalte tidsplaner.

Kontakt os for at høre nærmere om vores fordelagtige priser. Vi hjælper med snerydning i Aalborg, men laver også gerne et tilbud andre steder i Nordjylland.

 

Kjærs Service
Guldborgvej 28
9000 Aalborg
Nordjylland
tlf. nr: 26 18 69 27

Kontakt Kjærs Service