Vask af solceller

Vil du have det bedste ud af dine solceller?

Selv en lille smule støv og skidt kan reducere din energiproduktion med 15-30 %. Derfor er det nødvendigt at få solcellerne rengjort for at sikre størst muligt udbytte. Mange producenter påstår, at regn og vind er nok til at rengøre solcellerne, men det er desværre ikke tilfældet, da regn ikke fjerner pollen, mos, støv, sod og syre i regnen. I løbet af årene kan der samle sig meget naturligt skidt på solcellepaneler, der hæmmer energiproduktionen og dermed dit udbytte af din investering.
 
Hvis man selv rengør solcellerne, skal man være opmærksom på, at det ikke er anbefalelsesværdigt at bruge almindeligt vand, da det indeholder kalk. Kalken sætter sig som en hinde på solcellerne. Kjærs Service rengør dine solceller uden at skade dem eller dit tag. Vi benytter desuden kalkfrit vand, som er det bedste at rense solceller med.
 
Vi anbefaler, at du får rengjort solcellerne 1-2 gange årligt - og oftere, hvis du bor i udsatte områder med megen fygning eller snefald. Så hvis du ønsker det bedste udnyttelse af solenergien, kontakt Kjærs Service og lav en aftale med os om rengøring af dine solceller.
Vi dækker Aalborg, Nørresundby og omegn. Kontakt os for nærmere information.
 

Kjærs Service
Guldborgvej 28
9000 Aalborg
Nordjylland
tlf. nr: 26 18 69 27

Kontakt Kjærs Service