Polishbehandling af dine gulve

Vil du have flotte og slidstærke gulve?

Kedelige, slidte eller matte gulve, der trænger til en kærlig hånd? Med en polishbehandling får dine gulve lige, hvad de har brug for, for at holde sig flotte og slidstærke i mange år frem. Efter en polishbehandling får gulvet sin glans tilbage, og samtidig lægges der et beskyttende lag på gulvene. Det er en rigtig god investering med en polishbehandling, fordi det giver dine gulve en længere levetid.
Så har du gulvarealer, som bliver brugt meget, kan det være en god ide med en polishbehandling, så du undgår matte og slidte gulve eller linoleum. Det kan specielt være et problem i trappeopgange i både ejendomme, på skoler, i gangarealer, kantiner, kontorer, på værksteder og lignende gulvarealer.

Hvad består en polishbehandling af?

Polish er en tynd beskyttende film, som smøres ud på gulvet af flere omgange. Dette beskytter gulvet, så der slides på polishen i stedet for gulvet – hvad enten det er linoleum, træ eller vinyl.
Inden påsmøring afrenser vi gulvet med en afrenser, som fjerner snavs og gamle sæberester.
Kjærs service behandler både vinylgulve, linoleumsgulve, marmorgulve, gummigulve, trappeafsatser, skifergulve, klinkegulve, trægulve og andre typer gulve, som tåler vand.
 
Ring til os for nærmere information eller et godt tilbud på en polishbehandling af dine gulve.

Kjærs Service
Guldborgvej 28
9000 Aalborg
Nordjylland
tlf. nr: 26 18 69 27

Kontakt Kjærs Service