Træfældning/topkapning i Aalborg og Nørresundby

Kjærs Service løser alle typer opgaver, når det gælder beskæring af buske og træer.

Vi har erfaringen og maskinerne til at fjerne hele træer på forsvarlig vis. Vi fjerner effektivt stubbe og rødder med specialmaskiner til fræsning, så der efterlades et flot resultat.

Professionel og sikker træfældning

Et af vores specialer er netop træfældning. Vi har de nødvendige maskiner og den rette erfaring, der skal til for at fælde træer med høj sikkerhed samt hensyn til naturen og æstetikken. Fældning af træer er ikke noget, man skal kaste sig ud i, medmindre man har kompetencerne dertil – og det har vi!
Du får dit træ beskåret eller fældet efter alle kunstens regler, og det er til en fornuftig pris. Vi tager ikke overpriser, for vi ønsker gode og vedvarende aftaler med vores kunder.

Beskæring

Træer og buske skal beskæres og vedligeholdes. Det er især vigtigt for frugttræer og buske, for med den rette beskæring får I mere ud af høsten. Endvidere gror træer og buske bedre, når de er beskåret korrekt.

Fræsning

Efter træfældning er det vigtigt at stubbe og rødder bliver fjernet ordentligt. Dette både for sikkerheden samt for havens eller plænens udseende. Vi har de rette maskiner til effektivt at fjerne stubbe og rødder efter fældning.

Mere information

Såfremt du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder vores services i Aalborg og Nørresundby - men også Aarhus og København.

KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ OPGAVEN!

Hos Kjærs Service har vi forsikring på træfældning/ topkapning. Vi opererer i hele Nordjylland; alt fra mindre arbejdsopgaver - såsom fældning af træer i private haver - til større træfældningsopgaver i sommerhusområder.


Kjærs Service
Guldborgvej 28
9000 Aalborg
Nordjylland
tlf. nr: 26 18 69 27

Kontakt Kjærs Service