Græsslåning

Vi tilbyder klipning af både små og store græsplæner inklusiv skråninger og andre svært tilgængelige steder.

Spar penge på serviceaftaler 

Vi tilbyder serviceaftaler, der inkluderer fast pleje og vedligeholdelse af græsplæner, parkeringsarealer, anlæg og andre grønne områder. Opnå kontante fordele med en fast serviceaftale - vi løser gerne hasteopgaver for at give dig den bedste service.
 
Kjærs Service sørger for, at din græsplane fremstår flot og nyslået. Der er ikke noget bedre end at nyde fritimerne i sin have, når solen luner, og fuglene synger.
Vi slår jeres græs, når I ønsker det! Således behøver I ikke længere at bruge tid eller energi på græsslåning - I skal i stedet nyde haven i al dens pragt.

Vi har mange års erfaring inden for græsslåning og arbejder både for private såvel som erhverv og offentlige haver, enge og lignende. Vi bruger gode moderne maskiner og har personale, der med respekt for naturen og havens blomster samt bede slår græsset grundigt og pænt.

Andre haveservices

Vi tilbyder også andre services inden for havearbejde - heriblandt fældning af træer og fjernelse af mos. Har I andre opgaver i haven, som I ønsker, at vi skal tage os af, da finder vi frem til en passende aftale.

Aftaler til jeres fordel

Fleksibilitet er et af nøgleordene i vores firma. Vi tilpasser vores services efter vores kunder. Du kan få din plæne slået, når du ikke er hjemme, eller hvornår det ellers passer ind i dine planer. Når du tager kontakt til os, finder vi i fællesskab frem til en aftale, der matcher jeres ønsker og behov.

Med mange tilfredse kunder i Aarhus, Nørresundby, Aarhus og København, står vi også parat til at hjælpe dig med græsslåning.

Kontakt os gerne allerede i dag for et uforpligtende tilbud - du vil blive positivt overrasket over vores konkurrencedygtige priser.


Kjærs Service
Guldborgvej 28
9000 Aalborg
Nordjylland
tlf. nr: 26 18 69 27

Kontakt Kjærs Service